Gratis webinar van CJG Meierijstad: Met de kinderen thuis; samen de nieuwe situatie door!'

MEIERIJSTAD - Door de coronacrisis is er in korte tijd veel veranderd. Er komt veel op mensen af, zeker voor opvoeders. We moeten ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en de kinderen zijn fulltime thuis. Hoega je daarmee om?

Centrum Jeugd en Gezin Meierijstad biedt een gratis webinar aan: ‘Met de kinderen thuis, samen de nieuwe situatie door’. Het webinar is op 1 april om 20.30 uur. Aanmelden kan vanaf nu. In het webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve (o.a. bekend van tv en meerdere opvoedboeken) ouders op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s. Samen met haar kijken de deelnemers naar de enorme uitdagingen waar ze voor staan maar ook naar de kansen die dit alles meebrengt voor een gezin.

Aan bod komen vragen als: hoe begeleiden we kinderen zo goed mogelijk in deze Coronatijd? Wat bespreek je wel en niet? En hoe komen we de dagen zo goed mogelijk door? Wethouder Menno Roozendaal: ‘We zien dat ouders voor een enorme uitdaging staan. Ik begrijp dat het pittig is zo met het hele gezin thuiswerken en onderwijs. Er wordt veel gevraagd van opvoeders in deze omstandigheden. Ik hoop dat we met deze
webinar opvoeders wat praktische tips en trucs mee kunnen geven. Want iedere ouder worstelt met dezelfde vragen, je bent niet alleen.’

Aanmelden
Deelname is geheel gratis. Er is alleen een computer of tablet met een goede, stabiele internetverbinding en geluid nodig. Om deel te nemen moet men zich van te voren aanmelden op de site www.cjgmeierijstad.nl. Je ontvangt dan een inlogcode voor het live webinar. Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen deelnemen dan is dat geen probleem. Bij inschrijving ontvangen de deelnemers na afloop van het webinar een link. Het is dan op een later tijdstip terug te kijken.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl