Battle of the Bands naar 2021

De zesde Battle of the Bands zou zaterdag 28 maart plaatsvinden bij De Hopbel. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is dit evenement uiteraard ook afgelast. De organisatie heeft ervoor gekozen om het door te schuiven naar 2021.

De zesde Battle of the Bands wordt georganiseerd op zaterdag 20 maart 2021, natuurlijk zoals altijd bij Grand Café De Hopbel. Bijzonder aan deze datum is dat om middernacht de geboortedag van Ad van de Moosdijk wordt herdacht, de oprichter van AMF (Ad Moosdijk Foundation). 
Ook in 2020 blijft AMF haar projecten steunen, vooral nu het Coronavirus ook daar toeslaat kunnen zij deze hulp goed gebruiken.

Maatregelen omtrent Corona
Bij de stichting Bogota Zonder Honger worden de maaltijden momenteel buiten uitgedeeld en mogen maar enkele kinderen tegelijk naar binnen. Les geven is voorlopig tot 30 april verboden. Ook in Nepal zijn de scholen dicht en is het Maitri Griha huis van de stichting Kinderen van Kathmandu gesloten. Sri Lanka heeft het zwaar te verduren de laatste tijd. Vorig jaar de bomaanslagen en dit jaar extreme regenval met modderstromen en het Coronavirus. De werkzaamheden van Kansarmen Sri Lanka liggen stil vanwege het verbod op straat te zijn, het reisverbod en de avondklok. De werkploeg zit nu thuis zonder inkomen, maar krijgen van de stichting wel een financiële bijdrage voor voeding.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl