Gratis trainingen via de (digitale) Inloopschool van Bibliotheek Meierijstad

MEIERIJSTAD - Alle inwoners van Meierijstad kunnen vanaf nu direct aan de slag met gratis online basistrainingen. Er is keus uit 28 cursussen ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van beter thuiswerken, lezen en schrijven, Word, digitale fotografie, yoga, sporten en bewegen, gezond eten, de iPad gebruiken, Excel, geluk en meer. 

Veel mensen ervaren de coronacrisis als een moeilijke tijd. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen en mis je hiervoor de vaardigheden. Het kan zelfs zijn dat je werk stilligt, net zoals je vaste sportles of andere ontspanning. Om je te ondersteunen in deze lastige tijd, kun je gebruikmaken van het gratis aanbod. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt.

Vraag nu bij Handan van der Meulen, Bibliotheek Meierijstad, vhm@nobb.nl gratis een account aan en ga van start. Je kunt de trainingen volgen tot het eind van dit jaar.

In september start Bibliotheek Meierijstad ook met korte, gratis cursussen van een of twee bijeenkomsten. Dat doen ze het liefst in jouw eigen wijk. Graag horen ze waar je behoefte aan hebt. Wat zou je leuk vinden om te leren? Denk met hen mee. Neem contact op met Handan van der Meulen, Bibliotheek Meierijstad: 0413-342705 of vhm@nobb.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl