Theater De Blauwe Kei zoekt Juniorbaas

MEIERIJSTAD - Voor seizoen 2020-2021 zoekt Theater De Blauwe Kei een Juniorbaas; een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat.

De Juniorbaas krijgt drie voorstellingen in seizoen 2020-2021 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights; hij/zij krijgt een professionele fotoshoot (inclusief een ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

Opgeven kan eenvoudig door uiterlijk woensdag 1 juli een e-mail te sturen naar info@blauwekei.nl (o.v.v. Juniorbaas) met daarin voor- en achternaam, leeftijd, woonplaats, een vrolijke foto en een korte uitleg waarom jouw kind theater leuk vindt en waarom hij/zij graag de Juniorbaas van De Blauwe Kei wil worden.

Uit alle inzendingen worden drie kinderen gekozen die worden voorgesteld in DeMooiSchijndelKrant, de Stadskrant en DeMooiRooiKrant. Vervolgens wordt één van deze kinderen uitgeroepen tot Juniorbaas van De Blauwe Kei.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl