Veel (tennis)plezier jeugd tijdens tennisbegeleidingsweek

SCHIJNDEL - Voor alle jeugdleden van Skinlo en jeugdleden die momenteel proeflessen volgen heeft TC Skinlo wederom een tennisbegeleidingsweek georganiseerd in de eerste week van de zomervakantie. Van 13 tot en met 17 juli deden maar liefst 53 kinderen in allerlei leeftijden mee aan deze sportieve week. Dit initiatief is destijds opgezet met trainers en enkele vrijwilligers met als doel de jeugd al tennissend een leuke eerste vakantieweek te bieden. Het plezier staat voorop, in het tennissen en de activiteiten daarnaast.

Iedere ochtend kregen de kinderen tennisles. Na een fijne lunch stond er ’s middags een activiteit op het programma. Maandag was dat een conditietraining van Nina Leyla de Poorter. Dinsdag werd een zeskamp op het park aan de Cock van Neerijnenstraat afgewerkt. Woensdag peddelden de kinderen in een kano van Sint Oedenrode naar Liempde. Donderdag werd weer het water opgezocht; deze keer van het Golfbad in Oss. Vrijdag liep de jeugd een fotopuzzeltocht. Vol enthousiasme deden de kinderen mee aan alle activiteiten.

Time flies…
Trainers Esther Lieveld en Roel Pluk werden na afloop veelvuldig bedankt voor de goed georganiseerde week. Zij werden gedurende de week ondersteund door begeleiders Werner, Jelmer, Mathijs en Janne. De jeugd vond het jammer dat de week zo snel voorbij ging en dat ze nu trainers en trainingsmaatjes enkele weken moeten missen vanwege de vakantie. Het nieuwe tennisseizoen kan niet snel genoeg voor hen starten.

Open trainingen jeugd
In de laatste week van de zomervakantie zijn er bij TV Skinlo open trainingen. Dat betekent dat kinderen een gratis tennisles krijgen op dinsdag 18 en donderdag 20 augustus van 10.00 tot 11.00 uur. Bij interesse kun je aanmelden via e-mail naar jeugdtraining@skinlo.nl 

Sjors Sportief
Komen die data niet uit maar wil je toch een keer uitproberen of je tennis leuk vindt? Doe dan mee met een gratis tennisles via Sjors Sportief. Je kunt bij TV Skinlo op 19 september van 13.00 tot 14.30 uur een gratis les volgen. Aanmelden kan via www.sjorssportief.nl
TC Skinlo wenst iedereen een fijne, sportieve zomer en hoopt leden en niet-leden weer in goede gezondheid op het tennispark terug te zien.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl