Boschwegse Mèrt 2020

SCHIJNDEL - De Boschwegse Mért wordt ook dit jaar georganiseerd door Stichting Rondom d’n Toren en gaat door op zondag 13 september 2020 van 10.00 tot 17.00 uur.

Het was onzeker voor de stichting of na het afgelasten van de Voorjaarskermis, de Boschwegse bingo’s en diverse kinderactiviteiten dit jaar nog iets kon worden georganiseerd. Want het welzijn van de deelnemers staat natuurlijk voorop. Gelukkig is na goed overleg met de gemeente Meierijstad toch de vergunning voor de Boschwegse Mért verleend. 
Uiteraard met extra maatregelen. Zo is er een verplichte looproute ingesteld, zijn er diverse desinfectiepunten en worden de bezoekers regelmatig geattendeerd om de RIVM maatregelen na te leven. Het bestuur doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij vertrouwen erop dat bezoekers hun gezonde verstand gebruiken en de richtlijnen opvolgen.

De inschrijving is alweer in gang gezet en hoewel het kort dag is hoopt de organisatie dat er zich genoeg mensen aanmelden om er toch een echt Boschwegs feestje van te maken.
Mocht u interesse hebben in de huur van een kraam of voor andere vragen: kijk op www.rondomdntoren.nl of stuur een mail naar info@rondomdntoren.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl