Gesprekswandeling over ‘autoriteit’

SINT-OEDENRODE - Met toepassing van de gestelde voorzorgsmaatregelen van de autoriteiten (RIVM, regering) wil het Damiaancentrum ook op zondag 16 augustus het Gesprek te Pas door laten gaan. Het thema is dan ‘autoriteit’. We hebben er nu dagelijks mee te maken. Daar kun je je heel klein bij voelen, anderen worden juist opstandig. Wat is dat eigenlijk: een autoriteit? Hoe word je dat? Is niet iedereen een autoriteit op een bepaald gebied? Moet je daar autoritair voor zijn? En: hoe ga jij om met autoriteiten? Vragen te over om het daar eens over te hebben. Iedereen is uitgenodigd, jong of minder jong, van welke afkomst of geloof dan ook, voor dit gesprek met wandeling. Op voorwaarde dat je geen verkoudheidsklachten hebt, ben je van harte welkom op zondag 16 augustus om 10.00 uur bij het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, 5491 TB in Sint-Oedenrode.
Ook het Gesprek te Pas van 16 augustus wordt zo mogelijk buiten gehouden. De opzet is hetzelfde als elke derde zondag van de maand. Na ontvangst met koffie/thee en een inleiding op het thema door een van de werkgroepleden maken de deelnemers in kleine groepjes een wandeling in de bossen en tuinen van het centrum. We spreken dan over of naar aanleiding van het onderwerp, al of niet aan de hand van de meegegeven vragen.
Vervolgens wisselt u bij een kop koffie/thee de ervaringen, verhalen of meningen uit. Respect en vertrouwelijkheid staan hierbij voorop. Om ongeveer 12.00 uur bwordt deze ontmoeting van mensen, hun ideeën en denkbeelden afgesloten.
Met deze gesprekken met wandeling hoopt Damiaancentrum Nederland mensen nader tot elkaar te brengen en wat inspiratie te bieden. De kosten bedragen per deelnemer ongeveer 3 euro, men is tevreden met elke bijdrage naar draagkracht.
Voor alle informatie over de Gesprekken te Pas: tel. 0413-291200 of 06-10223044.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl