Samen voor een schone wijk

SCHIJNDEL - Wijk Plein doet mee aan de wereldwijde actie om de planeet een beetje schoner te maken. Zaterdag 19 september om 09.30 uur start bij het Dierenplein op Verdipad 5 een opruimactie voor jong en oud. Bij de start worden grijpers, handschoenen en vuilniszakken uitgedeeld. Daarna kan iedereen gaan rapen in de eigen omgeving, maar er is ook een mogelijkheid om een buitengewone raapactie te doen voor een schoner Schijndel. Daarvoor kan men kiezen uit verschillende actiekaarten.

Om 11.00 uur worden alle deelnemers op het Dierenplein verwend met koffie, thee, frisdrank en een heerlijk Brabants worstenbroodje. Ook de kinderen die meedoen kunnen rekenen op iets lekkers.

Van 11.45 tot 13.00 uur gaan de deelnemers die het interessant vinden per fiets (of eigen auto) naar een plastic-recycling bedrijf op industrieterrein Duin. Want wat gebeurt er eigenlijk met al het plastic dat wordt verzameld? Het wordt beslist een zeer interessant bezoek.

Voor elk gezin/wijkbewoner die zich opgeeft is als dank een voedingsmiddelenpakket van lokale ondernemers. Dus zorg dat je er bij bent. Aanmelden graag voor 15 september via info@wijkplein.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl