Oproep vrijwilliger/kanjer van de week

SCHIJNDEL - In DeMooiSchijndelKrant staat wekelijks een ‘vrijwilliger van de week’. Dit is een persoon die zich inzet voor de Schijndelse gemeenschap. Hij of zij wordt hiermee in het zonnetje gezet, of beter gezegd, in de bloemen.
De zaterdag nadat de foto in de krant heeft gestaan mag deze persoon een mooi boeket bloemen ophalen bij ‘Van Roosmalen creatief met bloemen’. De bloemenzaak houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM, het boeket kan veilig worden opgehaald.
Tijdens de Coronacrisis is de rubriek uitgebreid en komen niet alleen vrijwilligers in aanmerking voor dit boeket. Ook zij die zich extra inzetten voor de maatschappij en het wel verdienen om in de bloemen te worden gezet mogen worden aangemeld. Onder de naam ‘Kanjer van de week’. 
Kent u iemand die voor een van deze twee rubrieken in aanmerking komt? Stuur zijn of haar contactgegevens dan naar redactie@schijndelmedia.nl en misschien wordt hij of zij binnenkort verrast met een vermelding in de krant en daarbij een mooi boeket. Zet er duidelijk bij of het om een vrijwilliger of een kanjer gaat.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl