Loekie Krull weer terecht

BOXTEL - Donderdagmiddag 10 september zou de Boxtelse Loekie Krull met haar moeder naar een afspraak bij het Centrum voor Jeugd en Gezin gaan. Ze fietste echter hard weg en sindsdien is het vijftienjarige meisje vermist.

Loekie is die middag in Boxtel voor het laatst gezien bij de poort van het Jacob Roelandslyceum. Ook in de omgeving van Boxtel is ze gesignaleerd, donderdagavond is ze in Helmond bij de Jumbo geweest. Hoewel er vele tips binnenkomen is ze nog steeds niet gevonden. Maandag leverde een grote zoekactie met politiehelikopter bij de A50 in Sint-Oedenrode ook niets op. Ze zou zich inmiddels ook ver buiten de omgeving kunnen bevinden. Loekies ouders laten weten zeker niet boos op haar te zijn, ze zijn alleen vreselijk bezorgd.

Loekie is 15 jaar oud, ze is 1.70 meter lang, heeft blond haar (mogelijk geverfd) en heeft blauwe ogen. Ze is vertrokken op een Batavus damesfiets, donkerblauw (lijkt zwart) met voorop een bagedrager. Daar zat een bruine mand op, maar deze is er vermoedelijk afgehaald. Bruine handvaten. Verroeste grote bel links op het stuur. Zwarte jogging broek, nike sneakers donkerblauw met wit, zwarte jas tot over de billen. Grijs vest met capuchon onder de jas. Een zwarte beane/muts met daar onder een strakke haarband, zwart van kleur. Ze heeft een plaatjesbeugel in haar mond. Ongeveer twee weken geleden heeft ze een oorcorrectie laten doen, binnenkant oor dus mogelijk nog paars gekleurd. Mogelijk een nep neuspiercing. Normaal draagt ze lenzen, maar heeft haar bril wel meegenomen dus deze kan ze mogelijk op hebben. Ze heeft donderdagochtend een pony bij zichzelf geknipt en was van plan haar haar te verven. Haar laptop is grijs en heeft vele stickers, deze had ze bij zich in een zwarte Eastpak rugtas.
Heb je informatie of tips over Loekie Krull? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl