Alles wat je moet weten voor de kwis!

Het is bijna zover, de Skèndelse Gezins Kwis op zaterdag 12 december. In dit bericht wordt alles duidelijk wat jullie moeten weten. Je hebt een paar dingen nodig; pen, papier, een telefoon, de inlegkrant van DeMooiSchijndelKrant én de tv zender van Omroep Meierij. Voor de kwis van dit jaar hoef je je niet in te schrijven. Iedereen mag en kan mee doen. Ook last minute nog. Gratis en voor niks.

In de editie van DeMooiSchijndelKrant van week 50 vinden jullie een speciale inlegkrant. Deze staat geheel in het teken van de kwis. Deze ontvang je dus al 2 à 3 dagen vóór de kwis. En voor de fanatiekelingen, je kunt ook dan al beginnen. Lees deze krant dus alvast goed door.

In de krant staat bij sommige antwoordvakken ‘tv vragen’ aangegeven. Dit zijn de vragen waarvoor je op 12 december, tussen 19:00 en 20.00 uur moet kijken naar Omroep Meierij. In de krant staan de kanalen van de verschillende providers waar deze zender te bekijken is. Mocht je deze zender niet kunnen ontvangen op tv, je kunt ook live meekijken via www.omroepmeierij.nl/televisie 
De tijdsdruk van het inleveren is ook anders dan anders. Normaal gesproken moet alles natuurlijk snel maar dit jaar staat vooral gezelligheid centraal. Jullie antwoorden zijn in te leveren tot 15 december, 21:00 uur. Lever alleen de pagina’s in waar de antwoorden op staan en zorg dat het duidelijk is wie er mee heeft gedaan. Antwoordenvellen kun je inleveren bij PLUS Eijkemans waar een grote stembus komt te staan.

Naast winnaars op basis van de antwoorden, worden ook ook random prijzen verloot. Dus iedereen maakt kans op een prijs. Ook de allerkleinsten kunnen in de prijzen vallen.

Houd komende weken de sociale media en de krant in de gaten.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl