KVW presenteert: Online Mega Kerstbingo

SCHIJNDEL - Niet getreurd: Ondanks alle coronamaatregelen organiseert Stichting Kindervakantiewerk Schijndel ook dit jaar gewoon weer de Mega Kerstbingo! Anders dan anders volg je de bingo dit keer achter je beeldscherm, maar dit mag de pret niet drukken. Op 28 december zijn er weer een hoop prijzen te winnen, denk bijvoorbeeld aan een handige tablet of snelle mountainbike. 

In een tijd waarin de agenda’s leeg zijn en de verveling gemakkelijk toeslaat komt de KVW met een oplossing. Maandag 28 december om half acht organiseren ze wederom een vermakelijke kerstbingo, en ook nog eens coronaproof. De kerstbingo is online en volledig te volgen via YouTube. Bakje chips, drankje erbij en doorkruisen maar.

Hoewel het natuurlijk een keigezellige avond gaat worden, zal de kerstbingo wel iets anders verlopen dan normaal. Dit jaar zijn er geen extra prijzen te winnen met de loterij maar wel met grappige opdrachten. Wat niet is veranderd is, is het feit dat er weer een hoop prachtige prijzen te winnen zijn. Wat dacht je van bijvoorbeeld een dinercheque of een accuboormachine. Om kans te maken op deze prachtige prijzen hoef je enkel een ticket te kopen op de website www.kvwschijndel.nl/bingo. Voor nog geen tien euro ben je de trotse bezitter van een bingokaart.

Het geld dat de KVW ophaalt met de verkoop wordt ook deze keer natuurlijk weer uitgegeven aan een nieuwe fantastische kindervakantieweek. Voor meer informatie en de bijbehorende spelregels check je de website of facebookpagina. Beleef het mee met KVW!

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl