Waarom verhuist Hans Brus uit Schijndel?

Ik word binnenkort kaal. Dat is een voorspelling die ik nog wel aandurf. Vind je het gek? Ik ben nou al trots op mijn roos. Het knippen kost me ook steeds meer geld, omdat het zoeken naar nog bestaande haren de kapper ook steeds meer tijd kost. Laatst complimenteerde mijn overbuurman me al met mijn nieuwe koptelefoon. Misschien moet ik de haren over mijn oren er binnenkort ook maar afscheren. … Nee, ik voorspel je, ik ga komende winter de sneeuwvlokken niet alleen voelen, maar ook horen vallen. Echt, ik word kaal!
Sommige dingen voel je gewoon aankomen … maar lang niet alles. Wat vind je bijvoorbeeld van die move van Hans Brus!? Wie van jullie had zien aankomen dat uitgerekend een sportpresentator de nieuwe CEO van JHB Group zou worden? Ik mag het waarschijnlijk niet vertellen, maar weet je dat ik ook op het verlanglijstje van Brus stond voor die functie, omdat ik ook behoorlijk rap beledigende en onzinnige praat kan verkopen, maar dat ik uiteindelijk ben afgevallen, omdat ik niet samen met Hans op een Amsterdamse woonboot onze 70ste en 50ste verjaardag kon vieren. Sorry, ik ben nou eenmaal 58 jaar oud, en ik hou ook niet zo van René Froger, maar dat had ik nog best willen leren. Per slot heb ik Frans Bauer ook ooit een hand gegeven.

Het schijnt dat Wilfred Genee tot driemaal toe heeft geweigerd om de functie te aanvaarden, vanwege de woon-werkafstand. Of moet ik zeggen woon-werk-werkafstand, want Wilfred wil wel iedere avond anderhalf uur met zijn kop bij RTL7 op de buis blijven. Binnenkort start bijvoorbeeld Tour de Boer, een programma over topsporters met een agrarische achtergrond. En daarna Tour de Hoer, waar ik nog even niets over mag vertellen. Maar goed, daarom heeft Brus dus besloten om uit Schijndel weg te gaan en weer een locatie bij de A2 te zoeken. Toen pas ging Genee overstag.
Even terzijde, ik heb overigens horen fluisteren dat Brus nog meer bijzondere aankopen in gedachte heeft. Als hoofd marketing schijnt Patty Brard benaderd te zijn en voor de leiding van afdeling P&O wordt de naam van clown Bassie genoemd. Je hebt het niet van mij, hè?

Mark van de Veerdonk

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl