Eerste namen Paaspop bekend

Paaspop 2018 wordt van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april gehouden op het terrein van De Molenheide in Schijndel. De verkoop van de Early Bird-tickets start zaterdag 25 november om 10.00 uur. Paaspop Launch Party in Schijndel vrijdag 24-11 vanaf 17.00 uur. Onderstaande optredens zijn al vastgelegd:
De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil' Kleine LIVE, Nothing But Thieves
Avatar, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, James TW, 
LNY TNZ, Lucas & Steve
ANBU, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, Freddy Moreira, La Fuente, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnel.

Aanstaande vrijdag vanaf 17.00 uur is de Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel. Deze Launcparty is gratis toegankelijk. Net als vorig jaar wordt de Markt die dag omgetoverd tot een gratis toegankelijk pop-up minifestival met live optredens. Bovendien worden (alleen) tijdens deze pre-party alvast exclusief (fysieke) Early Bird-tickets verkocht, die in een speciale verrassende verpakking zijn gestoken. Op zaterdag 25 november start dan vervolgens om 10.00 uur de online ticketverkoop van de Early Birds. 

De eerste Apollo-acts 
De Britse alternatieve rockband Nothing But Thieves is momenteel hot. Alle grote festivals zoals Lowlands en Pinkpop veroverd met hun energieke, magische shows waar ijzersterke songs zoals ‘Trip Switch’ en ‘Amsterdam’ voor een apotheose zorgden. Momenteel is hun wereldhit ‘Sorry’ de langst genoteerde hit-song op de 3FM-playlist. In vogelvlucht van kleine clubs naar festival main stages: NBT gaat een gouden toekomst tegemoet. Deze maand staan de thieves in AFAS Amsterdam, over ruim vier maanden in Schijndel.  


Dat Lil’ Kleine sinds zijn monsterhit (samen met Ronnie Flex) 'Drank en Drugs' uit 2015 een groot artiest is geworden, is een understatement. Eerder dit jaar kwam zijn tweede album ‘Alleen’ uit dat Nederland inmiddels in totaal al ruim 130 miljoen keer is gestreamd. Alle 20.000 tickets van zijn aanstaande ‘Alleen’-clubtournee werden binnen een uur verkocht. Deze tour leidt de rapper onder meer naar de AFAS in Amsterdam (maart 2018). Een begrip in de Nederhop en ver daarbuiten, treedt hij op Paaspop op met een complete band, hetgeen een wending in zijn carrière betekent! Vandaar dus ook de toevoeging LIVE achter zijn naam. 


De Jeugd Van Tegenwoordig doet altijd alles op hun eigen(wijze) manier. Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af. Gelukkig maar want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours. Met een nieuw album en uitverkochte tour op komst, kijkt men reikhalzend uit naar het nieuwe hoofdstuk van deze eigenaardige festivalbazen. 


Kensington is één van de meest succesvolle Nederlandse rockbands ooit - niveau buitencategorie. De Utrechtse rockers stonden al drie keer op Pinkpop, doen deze week maar liefst vijf uitverkochte Ziggo Dome-shows en staan in juli 2018 in de Amsterdam ArenA. Dit jaar één van de absolute hoogtepunten op Paaspop.


Dotan is nationaal erfgoed. Zijn hit ‘Home’ staat in alle harten van Nederlanders gegrift maar deze sympathieke Nederlandse singer-songwriter heeft nog een hele reeks méér hits én een ijzersterke live-reputatie. Zijn carrière is een waar succesverhaal en in de loop van 2018 komt een nieuw album uit. 
Het is niet voor het eerst dat de onbetwiste publieksfavoriet Guus Meeuwis op Paaspop optreedt. En zeer waarschijnlijk ook niet voor het laatst. Ook in 2008, 2009, 2011,2012 en 2014 bleek hij de perfecte (dag)afsluiter. Gezien Guus’ staat van dienst en zijn talloze hits is dat eigenlijk ook nauwelijks verwonderlijk. 

Op de vele andere podia die Paaspop rijk is staan ANBU, Avatar, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, Freddy Moreira, James TW, La Fuente, LNY TNZ, Lucas & Steve, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnelg. 
De komende maanden tot aan Paaspop worden de overige (ongeveer) 170 acts frequent bekend gemaakt.

Early Bird-tickets

Zaterdag 25 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Bird-tickets via de website. 


Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl